Shopping Cart

❤ Voor 13u besteld = Dezelfde dag verzonden

❤ Gratis verzending vanaf 75,- (BE)

❤ Gratis cadeauverpakking

Privacy Policy

ineenDoosje is een onderdeel van Love Lashes, gevestigd te Wielsbeke, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

in een Doosje by Love Lashes
Heirweg 149,
8710 Wielsbeke
[email protected]
0472/13.53.30

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Love Lashes verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Internetbrowser, apparaat en type

Provider: deze site via Contact form 7
Doel: interactie tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: Naam en telefoonnumer mettoestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels op deze pagina.

Provider: deze site via WooCommerce
Doel: het sluiten van een verkoopovereenkomst tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: toestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels op deze pagina.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Love Lashes verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Love Lashes verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Provider: deze site via Contact form 7
Doel: interactie tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: Naam en telefoonnumer mettoestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels op deze pagina.

Provider: deze site via WooCommerce
Doel: het sluiten van een verkoopovereenkomst tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: toestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels op deze pagina.

Geautomatiseerde besluitvorming

Love Lashes neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen, over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Love Lashes bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Naam > Bewaartermijn: 2 jaar > Reden: garantie
  • Adres, telefoon & email: Bewaartermijn: zolang je account hebt, bij verwijderen account wordt dit verwijderd/anoniem gemaakt op aanvraag.
  • Email (nieuwsbrief): Bewaartermijn: zolang je ingeschreven bent voor nieuwsbrief
  • Voor off-line documenten hanteren wij de wettelijke verplichte bewaartermijn van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet verhuren of verkopen aan derden.
Love Lashes deelt jouw persoonsgegevens enkel en alleen met derden wanneer dit strict noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Love Lashes blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Voor de goede werking van de site:

Provider: Google inc.
Doel: Analytics
Verzamelt volgende persoonlijke data: Cookies & Gebruiksdata
Privacy Policy: Google Analytics is een internet analyze service gemaakt en beheerd door Google Inc. (“Google”). Google gebruikt de verzamelde data om het gebruik van deze applicatie te volgen en te onderzoeken, om er gebruiksrapporten over te maken en deze te delen met andere Google services.
Google mag de verzamelde data gebruiken om zijn eigen advertentienetwerk beter en gerichter te kunnen laten werken.
Deze integratie van Google Analytics maakt jouw IP-adres anoniem. Het maakt hiervoor gebruik van het verkorten van de gebruikers IP-adressen voor de landen binnen de Europese Unie of voor andere landen die aangesloten zijn door the Agreement on the European Economic Area.
De enige uitzondering hierop is dat een volledig IP-adres doorgestuurd kan worden naar een Google server en daarna verkort wordt in de USA.
Lees hun volledige Privacy Policy na op: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Deactiveer Google Analytics

Provider: Google inc.
Doel: Content tonen van een ander platform, in dit geval: lettertypes
Verzamelt volgende persoonlijke data: Gebruiksdata en verschillende types data zoals je terug kunt vinden in de privacy policy van Google
Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Provider: Google inc.
Doel: Content tonen van een andere site: Google maps.
Verzamelt volgende persoonlijke data: Cookies & Gebruiksdata
Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Provider: SiteGround is a holding of companies registered in the USA, UK, Bulgaria, and Spain that manages four offices and several datacenter locations around the world.
Doel: het verzorgen van de internetomgeving (webhosting).
Verzamelt volgende persoonlijke data: gegevens accounts & alles wat samenhangt met de verkoop.
Privacy Policy: https://www.siteground.com/viewtos/privacy_policy

Provider: Instagram, inc.
Doel: Content tonen van een andere site: instagram gallerij
Verzamelt volgende persoonlijke data: Cookies & Gebruiksdata
Privacy Policy: https://help.instagram.com/155833707900388

Daarnaast verstrekt Love Lashes jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Voor het versturen van contactformulieren, het sturen van onze nieuwsbrief en het hele verwerkingsproces van onze shop:

Provider: The rocket science group, llc.
Doel: mogelijkheid tot inschrijven &versturen van nieuwsbrief.
Verzamelt volgende persoonlijke data: naam & email
Privacy Policy: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Provider: deze site via Contact form 7
Doel: interactie tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: Naam en telefoonnumer mettoestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels opdeze pagina.

Provider: deze site via WooCommerce
Doel: het sluiten van een verkoopovereenkomst tussen bezoekers en in een Doosje
Verzamelt volgende persoonlijke data: toestemming tot communicatie: direct, via mail of telefoon
Privacy Policy: Alles valt onder de privacyregels opdeze pagina.

Provider: Mollie
Doel: Veilig betalen mogelijk maken.
Verzamelt volgende persoonlijke data: Naam & bankgegevens
Privacy Policy: Mollie is een service die het mogelijk maakt om op site veilig te betalen.
Lees hun volledige Privacy Policy na op: https://www.mollie.com/en/privacy

Provider: Sendcloud
Doel: Het versturen van pakjes
Verzamelt volgende persoonlijke data: naam & adres
Privacy Policy: https://www.sendcloud.nl/algemene-voorwaarden/

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Love Lashes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Lees ook even: Cookies

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Love Lashes en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected]
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en paspoortnummer ZWART. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
Love Lashes wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.privacycommission.be/nl/algemene-verordening-gegevensbescherming-burger/

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Love Lashes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Toegevoegd op 13/09/2017
Laatst gewijzigd op 24/05/2018

Voor 13 uur besteld

Zelfde dag verzonden

Gratis verzending

Vanaf € 75,- (BE)

100% Veilig betalen

met Mollie

We helpen graag

Via Whatsapp of FB