Shopping Cart

❤ Voor 13u besteld = Dezelfde dag verzonden

❤ Gratis verzending vanaf 75,- (BE)

❤ Gratis cadeauverpakking

Over ons

Love to Give. Weg keuzestress...
Gewoon kiezen, geven en genieten!

SINDS 2017

Welkom bij in een Doosje

Hallo,

Mijn naam is Véronique, maar de meeste kennen me als Eva.
Na 15 jaar gewerkt te hebben aan Vlaanderens grootste baby-site, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Maar wat?

Op een mooie dag in 2017 was ik op zoek naar een kadootje voor mijn vriendin. Er was een feestje en ik wou iets origineel geven. Maar het web afspeuren naar leuke spulletjes neemt veel tijd in beslag. En ik wou ook niet zomaar iets geven, maar meerdere, toffe dingen die perfect bij haar zouden passen… Alleen hier en daar iets bestellen, op tijd geleverd krijgen en in een toffe, persoonlijke verpakking steken. Stress dus!

Ik zag het wel al helemaal voor me. Een doosje met een persoonlijk tekstje voor mijn vriendin. Ik geef het opgewonden af. Ze leest het tekstje en kijkt me blij aan. Dan doet ze het open en ziet knisperend zijdepapier. Oh, oh, wat zou het zijn? De spanning stijgt…

Enfin, ik vond wel allerlei leuke dingen maar altijd weerhield mijn verbeelding me ervan om te bestellen. Too much stress and too much hassle. Dus uiteindelijk ben ik gewoon met een handtasje, netjes in een papiertje verpakt naar haar feest geweest…

Ik kan toch niet de enige zijn die zich zo voelt? Nee!
Dus toen besloot ik om het heft in eigen handen te nemen. En zo kwam ik bij “in een Doosje” terecht.

Met in een Doosje wil ik jou niet alleen persoonlijke, trendy kadootjes geven, maar ook het “vervelende” opzoekwerk besparen.

Het enige dat jij nog moet doen, is je budget bepalen en een persoonlijk tekstje doorgeven. De rest doen wij!

Wij:

  • Vullen, personaliseren en verpakken je doosje zoals gevraagd.
  • Sturen alle doosjes in een grotere doos op, zodat jij het enkel nog uit de doos moet nemen, afgeven en genieten van de verraste gezichten!

Bij ons:

  • kun je ook heel gemakkelijk je eigen T-Shirt ontwerpen! Alle T-shirts worden geleverd in een doorzichtig Doosje (of wat had je dan gedacht?)
  • kan je ook terecht voor de allerkleinsten! We hebben niet alleen supertoffe rokjes in een Doosje, maar we personaliseren ook de T-Shirt van je kleine deugnietje. Succes gegarandeerd!
  • staan ook de hondenliefhebbers niet in de kou. We personaliseren ook sweaters en hoodies voor jou liefste viervoeter! Uiteraard worden deze ook geleverd in een bijpassend Doosje.

En wanneer je nog iets anders zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We proberen altijd mee te denken en jou te helpen met het vinden van het ultieme kadootje!

Véronique,
of zoals de meeste me kennen: Eva

ONZE CONCEPT-STORE

Heirweg 149, 8710 Wielsbeke
Email: [email protected]
GSM: +32 472 13 53 30

Voor 13 uur besteld

Zelfde dag verzonden

Gratis verzending

Vanaf € 75,- (BE)

100% Veilig betalen

met Mollie

We helpen graag

Via Whatsapp of FB